Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cutting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CA-F.com News and Welcome
    • CA-F.com News and Updates
    • Noob member sign in
  • CA-F Main Audio
    • General Car Audio
    • Build Logs & Car show Pix
    • The Amplifier Area
    • The Speaker Space
    • Home Electronics
  • CA-F Technical Audio
    • Product Reviews
    • Technical Troubles
  • Manufacturer's / Custom Fabricators
    • Sound Solutions Audio
    • Synergy Mobile Audio
    • Khaotik Enclosures
    • Linear Power / Blues Car Audio
    • Your Section Here!
    • Manufacturer's / Custom Fabricators Archive
  • Automotive & Performance
    • American Automotive
    • Import and General Automotive
  • Classifiedzz
    • Classifiedzz Car Audio F/S
  • CA-F Off Topic
    • CAF-OT
    • Videos
    • Health, Fitness & Sports

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Facebook


Website URL


Location


Interests

Found 1 result

  1. TerryLebronJones

    Brand New Rf Amp Cutting Out! =[

    Strange story, but here it goes. About a year ago I bought 2 RF P3's 12's Dual RMS 2Ω 600w each. Wired them to a RF Prime R-500-1 RMS 500w @ 2Ω . Thats 250w each less then half then RMS. Everything runs fine for a year. Fast forward to this week, I decide to change out the amp and get a RF Prime R-1000-D RMS 1000w @2Ω. Still well under the RMS by 100w's each. Warrant swap, so now both Amps are brand new. The problem is that the R-500-1 amp is much louder then the new R-1000-D one. If the R-1000-D get anywhere close to sound the R-500-1 puts out, it cuts out completely and cuts back on in cycles. I changed nothing about the system settings, or wiring setup 2awg power and Neg. Any Ideas??
×